BETTER YOU, BETTER PLANET

WELKE ZIDA BAR PAST HET BEST BIJ JOU?

Vind je het moeilijk om te beslissen welke ZIDA zeep het beste bij jou past? Dan helpen wij je graag in jouw zoektocht naar de ideale zeep! In dit artikel vind je alle kenmerken per body bar terug, zodat je via deze manier makkelijker jouw favoriete zeep kan vinden.

ZIDA Avocadozeep

ZIDA AVOCADOZEEP

Avocadozeep met lemongrass, een topper vanaf het eerste uur! Niet zo gek, want deze zeep ruikt heerlijk fris en heeft een positief effect op ons humeur. Daarnaast werkt de etherische olie van lemongrass licht anti-funggicide waardoor psoriasis op natuurlijke wijze verzacht wordt. De vitamine A in avocado olie zorgt voor huidsherstel.
ZIDA Citruszeep

ZIDA CITRUSZEEP

Citruszeep met etherische olie van bergamot, citroen, limoen, mandarijn en pompelmoes. Een frisse zeep die zorgt voor een vrolijk gevoel. Het recept met shea boter, cacao boter en wonderolie voelt romig en is verzorgend. De essentiële oliën van verschillende citrussen nemen je mee naar de zon!

ZIDA Goudsbloemzeep

ZIDA GOUDSBLOEMZEEP

De goudsbloemzeep is ontworpen voor mensen met een zeer gevoelige huid. Goudsbloem bezit helende eigenschappen en door het gebruik van goudsbloemmaceraat worden deze werkzame stoffen opgeslaan in de olie die gebruikt wordt om te verzepen. De goudgele kleur is dan ook volledig natuurlijk. Goudsbloemzeep kan verlichting brengen bij eczeem, kloofjes en zeer droge huid. Bij uitsluitend gebruik van cold process zeep, zal je merken dat de huid weer haar balans vindt en steeds minder nood heeft aan lotions en crèmes.

ZIDA Hibiscuszeep

ZIDA HIBISCUSZEEP

Hibiscuszeep is een romig schuimende zeep door de aanwezigheid van mangoboter. Hibiscusbloemen worden gebruikt om een maceraat te maken en een infuus wat samen met de vermalen bloemen deze zeep tot een echte hibiscus zeep maakt. De keuze van etherische oliën werd geïnspireerd door de roze kleur van het hibiscusinfuus. Ho-blad, geranium en palmarosa werken kalmerend en herstellen het evenwicht.

ZIDA Lavendelzeep

ZIDA LAVENDELZEEP

In de lavendelzeep verwerkte we een flinke hoeveelheid amandelolie. Dat maakt deze zeep tot een heerlijk zachte zeep, die ook extra veel schuim geeft. Etherische lavendelolie heeft een zeer brede werking. Lavendel, een echte klassieker onder de etherische oliën, helpt bij het reinigen van de huid en voorkomt ontstekingen en infecties. Ook zorgt lavendelolie voor het stimuleren van de bloedcirculatie.

ZIDA Tea Tree Zeep

 ZIDA TEA TREE ZEEP

Tea Tree zeep is een diep reinigende zeep, die de antiseptische en antibacteriële eigenschappen van Tea Tree olie gebruikt. Geschikt voor alle huidtypes door de gebruikte oliën en vetten. Laat een zacht, schoon en verfrist gevoel achter. Maar vooral ideaal voor de verzorging  van een vette, onreine of gemengde huid.

ZIDA Houtskoolzeep

 ZIDA HOUTSKOOLZEEP

Houtskoolzeep heeft een diepe reinigende werking door de aanwezigheid van actieve kool. Etherische olie van sandelhout zorgt voor een stralende teint en gaat huidveroudering tegen. Benzoë heeft dan weer bloedstelpende en wondhelende eigenschappen en gebruikt men bij kloven, kleine snijwonden en geïrriteerde huid. Een warme en zoete zeep die reinigt, maar ook verzorgt.

ZIDA Purple Surrender

 ZIDA PURPLE SURRENDER

De zwoele geur van patchouli gecombineerd met het bloemige van roos-geranium geven een gevoel van welbehagen, terwijl ze daarnaast ook onze huid verzorgen en verzachten. Deze zeep bevat ook avocado olie, dus ook een topper wat betreft huidherstel.

ZIDA Smokey And The Bandit

ZIDA SMOKEY AND THE BANDIT

Vetiver brengt onze energie weer in balans en zorgt voor aarding. Met de voetjes op aarde in alle zachtheid. Heilzaam bij eczeem, jeuk, acné,...

ZIDA Love Birds

ZIDA LOVE BIRDS

Zoet geurende en rijkelijk schuimende zeep met meer dan 50% olijfolie. Ylang-Ylangolie zorgt voor harmonie, rust, begrip en samenwerking.

ZIDA Babyzeep Droom

ZIDA BABYZEEP DROOM

Een zoete geur die ontspannend werkt na een drukke dag vol prikkels en nieuwe indrukken. Evenwichtige combinatie van etherische oliën geranium, patchouli en benzoë.

ZIDA Babyzeep Hypnose

ZIDA BABYZEEP HYPNOSE

Overvette zeep die extra zacht is voor de babyhuid en met etherische oliën lavendin en roomse kamille. Deze oliën zijn gekend voor hun verzachtende en kalmerende werking op de huid, maar ook op ons gemoed.

ZIDA Puur Avocado

ZIDA PUUR AVOCADO

Een eenvoudig, puur product, met plantaardige oliën en boters.

ZIDA Puur Goud

ZIDA PUUR GOUD

Een eenvoudig, puur product, met plantaardige oliën en boters.

ZIDA Puur Haver
ZIDA PUUR HAVER
Een eenvoudig, puur product, met plantaardige oliën en boters.
ZIDA Koffiezeep

ZIDA KOFFIEZEEP

In deze koffiezeep vind je koffie als scrubmiddel. Niet alleen verwijder je de dode huidcellen met een scrubbehandeling, de cafeïne en de massage zorgen bovendien voor een snelle afvoer van afvalstoffen en een goede doorbloeding. Etherische olie van patchouli is een celvernieuwer en werkt ontstekingswerend, erotiserend en versterkend op de aderwand. Essentiële olie van zoete sinaasappel pakt oedeem aan, geeft een gevoel van vreugde en verbetert de stemming.

ZIDA Lentezeep

ZIDA LENTEZEEP

Deze zeep heeft een heerlijk zachte en frisse geur die absoluut past bij de lente. De etherische oliën van Bergamot en Lavadin zorgen voor een ontspannen en vrolijke sfeer in de badkamer. Breng je huid weer in balans met een handgemaakte zeep vol plantaardige boters en oliën. 

ZIDA Poetszeep Blinken

ZIDA POETSZEEP BLINKEN

Zeep voor kleine wasjes! Handig voor op reis of tijdens een uitstap want soms zijn er vlekken die je best meteen aanpakt. Daarnaast ook ideaal voor het wassen van make-up borstels of wasbare wattenschijfjes want dankzij tea tree olie worden ze niet enkel gereinigd, maar ook ontsmet. De etherische olie van munt zorgt bovendien voor een extra frisse geur.

Zida Voetzeep

ZIDA VOETZEEP

Deze zeep combineert ingrediënten die een gekende positieve invloed hebben op het elimineren van zweetvoeten. Matcha werkt adstringerend of samentrekkend op de zweetklieren. Sali en cipres zijn dan weer gekend omwille van hun ontgeurende eigenschappen.

Heb je na het lezen van dit artikel nog geen keuze kunnen maken uit ons aanbod van ZIDA zepen? Dan hebben wij ook nog de ZIDA Sampelbox of de ZIDA Verzameldoos in ons aanbod, waarin verschillende toffe zeepjes zitten!

ZIDA Sample Box

ZIDA SAMPLE BOX (10 mini-zepen en 1 mini-zeephouder)

 Deze Sample Box bevat 10 zeepjes van 20 gram. Hieronder staan de zeepjes even voor je opgesomd:

 • Haarzeep - met etherische olie van rozemarijn
 • Purple Surrender - met etherische olie van patchouli en geranium
 • Koffiezeep - met etherische olie van zoete sinaasappel en patchouli
 • Goudsbloemzeep - met etherische olie van atlas ceder
 • Trea Trea Zeep - met etherische olie van tea tree
 • Avocadozeep - met etherische olie van citroengras
 • Lavendelzeep - met etherische olie van lavendel
 • Hibiscuszeep - met etherische olie van ho-blad, geranium en palmaroza
 • Houtskoolzeep - met etherische olie van sandelhout en benzoë
 • Puur - zeep zonder toevoegingen
ZIDA Verzameldoos Into The Woods

ZIDA VERZAMELDOOS - Into The Woods

Deze verzameldoos met 5 heerlijk geurende zepen nemen je mee naar een ontspannende bosrijke omgeving.

Inhoud van de verzameldoos: (5 x 50g)

 • Zeep met etherische olie van vetiver
 • Zeep met etherische olie van kaneel, ceder en zoete sinaasappel
 • Zeep met etherische olie van amyris en jasmijn
 • Zeep met etherische olie van cipres, balsem spar en citroen
 • Zeep met etherische olie van patchouli


Wij hopen dat we u met dit artikel hebben kunnen verder helpen in uw zoektocht naar uw ideale ZIDA zeep. Indien u nog wat meer advies nodig heeft kan u ons altijd mailen of een berichtje sturen via de chatbox!

Laat een reactie achter