Onze partners

Samen met onze partners die dezelfde visie delen, wil Better Bath meer badkamers duurzamer maken. Na ons pop-up avontuur kan je jouw favoriete Better Bath producten terugvinden bij onze leveranciers. We zetten ze even op een rijtje samen met hun verhaal.

 

ZIDA

De bijzondere zepen van Zida worden handgemaakt in Limburg met de beste plantaardige ingrediënten en oliën, én met veel liefde! Oprichtster Ida gelooft dat goede huidverzorging de basis is van goede zelfzorg. Ze tracht daarom met etherische en essentiële oliën meer te bereiken dan een aangename en natuurlijke geur en zoekt naar ondersteunende, versterkende of ontspannende eigenschappen om een extra dimensie te geven aan huidreiniging. Ze kiest tevens voor plasticvrije, recycleerbare verpakkingen.

 

 

ZO ZERO

Zo Zero, de Nederlandse onlinewinkel voor zero plastic en zero waste producten, is geboren uit de ambitie om het gebruik van plastic wegwerpartikelen te verminderen en om anderen daarbij te helpen. Oprichtsters Carien en Jasmijn geloven in het gezegde: ‘Verbeter de wereld, begin bij jezelf.’ Ze maken het jou gemakkelijk om alternatieven te vinden voor single-use plastics en je afvalverbruik te verminderen. Zo Zero creëert bovendien bewustwording rond de plastic-problematiek en laat zien dat het eenvoudig anders kan aan de hand van tips & tricks.

 

THE BAMBOOVEMENT

Uit frustraties van stranden bedekt met plastic te zien of dieren te zien sterven door plastic, is het Nederlandse bedrijf The Bamboovement ontstaan. The Bamboovement is opgericht om voorgoed een oplossing te bieden voor de plastic crisis. Hoe? Door het aanbieden van hoogwaardige duurzame bamboe alternatieven die onze aarde niet schaden, maar ze weer een stukje schoner maken. Samen met een groep gelijkgestemden wordt er bij The Bamboovement elke dag gewerkt aan innovatieve ideeën om plastic de wereld uit te helpen.

 

HAMAMSECRETS

De hamamdoeken van Hamam Secrets zijn van topkwaliteit en dragen het Oeko-tex keurmerk. Ze zijn fairtrade, duurzaam en worden verantwoord gemaakt van biologisch katoen zonder schadelijke stoffen. De mooie designs met levendige kleuren zijn vervaardigd door bijzondere mensen met een passie voor hun vak én een eerlijk inkomen.

 

THE LEKKER COMPANY

The Lekker Company begon in de keuken van oprichtster Dewi in Utrecht. Dewi’s missie is om consumenten te laten weten welke ingrediënten ze op hun huid gebruiken. De deodoranten van The Lekker Company bevatten enkel natuurlijke ingrediënten die in begrijpelijke taal op de recycleerbare, kartonnen verpakking staan geschreven.
BEE AT DEN HOF

Volgens het Limburgse bedrijf Bee at den Hof is de natuur een onuitputtelijke bron van plantaardige stoffen die goed zijn voor ons lichaam en onze geest. Bee at den Hof verwerkt die natuurlijke rijkdom tot kruidenmengelingen voor huis-, tuin- en keukengebruik.